Агар Бэйд-Паркера
Основа агару Бейд-Паркера M043 рекомендується для виділення та підрахунку коагулазопозитивних стафілококів із харчових та клінічних проб. Фасування 500 грам.
Доставка
Умови повернення та обміну
Склад:
Інгредієнти |
грам/літр |
Гідролізат казеїну |
10,00 |
М'ясний екстракт |
5,00 |
Дріжджовий екстракт |
1,00 |
Гліцин |
12,00 |
Натрію піруват |
10,00 |
Літію хлорид |
5,00 |
Сульфаметазин |
– |
Агар-агар |
20,00 |
Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,0 ± 0,2 |
Приготування:
Розмішати 63,0 гр. порошку у 950 мл дистильованої води. Прокип'ятити для повного розчинення частинок. Стерилізувати автоклавуванням при 1,1 атм (121 °С) на протязі 15 хвилин. Остудити до 50 °С та асептично додати 50 мл концентрованої суспензії яєчного жовтка (FD045) та 3 мл стерильного 3,5%-ного розчину теллурита калію (FD047) або 50 мл жовточно-телуритової емульсії (FD046). Ретельно перемішати і розлити в чашки Петрі.
ОБЕРЕЖНО: хлорид літію отруйний. Уникати контакту з ним і вдихання парів. У разі потрапляння хлориду літію на шкіру негайно промити великою кількістю води.