Емульсія яєчного жовтка

Ціна за запитом
з податком

Стерильна стабілізована емульсія яєчного жовтка рекомендується до використання у складі різних культуральних середовищ.

Склад:

(В одному флаконі на 100 мл)

Яєчний жовток - 30,0 мл

Стерильний фізіологічний розчин - 70,0 мл

Фасування
Кількість
В наявності

 

Доставка

 

Умови повернення та обміну

Вказівки щодо застосування:

Асептично додати 50 мл емульсії до 950 мл стерильної розплавленої основи таких середовищ, як агар Бейд-Паркера (М043), сольовий агар з манітом (М118), агар для Bacillus cereus (М833), агар для Clostridium perfringens (М837), агар для клостридій по Шахіді-Фергюсону (М1005) або 100 мл емульсії до 900 мл стерильної розплавленої основи таких середовищ, як агар МакКланга-Тоаба (М387), жовтково-телурітний агар (М402), агар K.R.A.N.E.P для стафілококів (М583), маніт-сольовий агар (М627), жовтковий агар з поліміксином (М636), агар KG для стимуляції спороутворення у бацил (М658), жовточний агар Ломбарда-Доуела для анаеробів (М744), жовточний агар для анаеробів (M808), селективний агар для клостридій ботулізму (М911), жовточний агар модифікований для анаеробів (М1043), жовточний агар з поліміксином модифікований (М1139) або 80 мл емульсії до 920 мл стерильної розплавленої основи жовточного агару для анаеробів (М902). Ретельно перемішати та розлити у стерильні чашки Петрі.

Himedia
FD045