Шоколадний агар

Ціна за запитом
з податком

M103 Chocolate Agar Base / Основа шоколадного агару.

Цей агар рекомендують для виділення Neisseria gonorrhoeae при гострих та хронічних гонококових інфекціях.

Кількість
В наявності

 

Доставка

 

Умови повернення та обміну

Склад:

Інгредієнти

грам/літр

Протеозопептон

20,00

Глюкоза

0,5

Хлорид натрію

5,00

Натрію гідрофосфат

5,00

Агар-агар

15,00

Кінцеве значення рН (при 25 °С) 7,3 ± 0,2

Приготування:

Розмішати 45,0 гр. порошку у 500 мл дистильованої води. Прокип'ятити для розчинення частинок. Стерилізувати автоклавуванням при 1,1 атм (121 °С) протягом 12-15 хвилин. Остудити до 50 °С та асептично додати таку ж кількість стерильного 2%-го розчину гемоглобіну (добавка FD022). Додати також вміст 1 флакона з дріжджовим аутолізатом (FD027) або вітамінної ростової добавки (FD025), розчинених як зазначено у відповідній настанові. Ретельно перемішати та розлити у відповідний посуд. Якщо потрібне середовище звичайної концентрації, 45,0 гр. розмішують у 1000 мл дистильованої води.

Himedia
М103