Агар Сальмонела-Шигела

Ціна за запитом
з податком

M108 SS Агар (Агар Сальмонела-Шигела) використовують для виділення сальмонел та деяких шигел з патологічного матеріалу, підозрілих харчових матеріалів тощо.

Кількість
В наявності

 

Доставка

 

Умови повернення та обміну

Склад:

Інгредієнти

грам/літр

Пептичний перевар тваринної тканини

5,00

Протеозопептон

М'ясний екстракт

5,00

Лактоза

10,00

Жовчні кислоти, суміш

8,50

Натрію цитрат

10,00

Натрію тіосульфат

8,50

Заліза цитрат

1,00

Діамантовий зелений

0,00033

Нейтральний червоний

0,025

Агар-агар

15,00

Кінцеве значення рН (при 25 °С) - 7,0 ± 0,2

Приготування:

Розмішати 63,0 гр. порошку М108 у 1000 мл дистильованої води. Прокип'ятити з частим помішуванням для повного розчинення частинок. НЕ АВТОКЛАВУВАТИ І НЕ ДОПУСКАТИ ПЕРЕГРІВАННЯ СЕРЕДОВИЩА. Перегрівання знижує селективні властивості середовища. Остудити приблизно до 50 °С, перемішати та розлити в стерильні чашки Петрі.

Himedia
М108