Агар Сальмонела-Шигела
M108 SS Агар (Агар Сальмонела-Шигела) використовують для виділення сальмонел та деяких шигел з патологічного матеріалу, підозрілих харчових матеріалів тощо.
Доставка
Умови повернення та обміну
Склад:
Інгредієнти |
грам/літр |
Пептичний перевар тваринної тканини |
5,00 |
Протеозопептон |
– |
М'ясний екстракт |
5,00 |
Лактоза |
10,00 |
Жовчні кислоти, суміш |
8,50 |
Натрію цитрат |
10,00 |
Натрію тіосульфат |
8,50 |
Заліза цитрат |
1,00 |
Діамантовий зелений |
0,00033 |
Нейтральний червоний |
0,025 |
Агар-агар |
15,00 |
Кінцеве значення рН (при 25 °С) - 7,0 ± 0,2 |
Приготування:
Розмішати 63,0 гр. порошку М108 у 1000 мл дистильованої води. Прокип'ятити з частим помішуванням для повного розчинення частинок. НЕ АВТОКЛАВУВАТИ І НЕ ДОПУСКАТИ ПЕРЕГРІВАННЯ СЕРЕДОВИЩА. Перегрівання знижує селективні властивості середовища. Остудити приблизно до 50 °С, перемішати та розлити в стерильні чашки Петрі.