Вісмут-сульфіт агар
M027 Вісмут-сульфіт агар для селективного виділення та попередньої ідентифікації Salmonella typhi та інших сальмонел з патологічного матеріалу, стічних вод, харчових продуктів, води та іншого досліджуваного матеріалу.
Селективні властивості забезпечують головним чином частинки сульфіту вісмуту, які треба рівномірно розподілити перед розливом середовища в чашки Петрі. Фасування 500 грам.
Доставка
Умови повернення та обміну
Склад:
Інгредієнти |
грам/літр |
Пептичний перевар тваринної тканини |
10,00 |
М'ясний екстракт |
5,00 |
Глюкоза |
5,00 |
Натрію гідрофосфат |
4,00 |
Заліза сульфат |
0,3 |
Вісмуту сульфіт (індикатор) |
8,00 |
Діамантовий зелений |
0,025 |
Агар-агар |
20,00 |
Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,7±0,2 |
Приготування:
Розмішати 52,33 г порошку 1000 мл дистильованої води. Підігріти до кипіння для повного розчинення частинок. НЕ СТЕРИЛІЗУВАТИ АВТОКЛАВУВАННЯМ І НЕ ПЕРЕГРІВАТИ, т.к. це може призвести до втрати селективності середовища.