Агар поживний

521,62 ₴
з податком

Сухий поживний агар використовується для культивування широкого спектра мікроорганізмів. 

Фасування
Кількість
В наявності

 

Доставка

 

Умови повернення та обміну

Спосіб приготування: внести 35 гр. препарату у 1 дм3 очищеної води, розмішати, кип'ятити 2-3 хвилини до розплавлення агару, профільтрувати через ватно-марлевий фільтр, розлити в посуд і стерилізувати в автоклаві при температурі (121±1) °С на протязі 20 хвилин. Поживне середовище охолодити до температури (45-50) ° С, розлити в стерильні чашки Петрі. Після застигання середовища, дотримуючись правил антисептики підсушувати при температурі (37±1) °С на протязі (50±10) хвилин.

Характеристики

Фасування
0,25 кг
Зберігання та термін придатності
У сухих умовах при температурі від +5°C до +25°C. Термін придатності 2 роки.