Агар поживний
521,62 ₴
з податком
Сухий поживний агар використовується для культивування широкого спектра мікроорганізмів.
Доставка
Умови повернення та обміну
Спосіб приготування: внести 35 гр. препарату у 1 дм3 очищеної води, розмішати, кип'ятити 2-3 хвилини до розплавлення агару, профільтрувати через ватно-марлевий фільтр, розлити в посуд і стерилізувати в автоклаві при температурі (121±1) °С на протязі 20 хвилин. Поживне середовище охолодити до температури (45-50) ° С, розлити в стерильні чашки Петрі. Після застигання середовища, дотримуючись правил антисептики підсушувати при температурі (37±1) °С на протязі (50±10) хвилин.
Характеристики
- Фасування
- 0,25 кг
- Зберігання та термін придатності
- У сухих умовах при температурі від +5°C до +25°C. Термін придатності 2 роки.